Over Bracofeed Storage

over ons

Bracofeed Storage in Oss is een moderne 24/7 op- en overslagterminal voor veevoedergrondstoffen met een opslagcapaciteit van 20.000 MT.
De op- en overslagterminal is gelegen aan diep vaarwater en direct verbonden aan de A50/A59. Kortom een uitermate geschikte centrale ligging voor efficiënte logistiek naar de veevoedermarkt.

 

Onze ervaren medewerkers verzorgen voor u de controle op kwaliteit en voedselveiligheid van de aangeleverde grondstoffen. Wij zijn dan ook voorzien van een geautomatiseerd monstername systeem, hiermee wordt van ieder transport een monster genomen, gelabeld en gearchiveerd. Ook in opslag wordt de kwaliteit van u goederen bewaakt middels een geautomatiseerd bewakingssysteem. Traceerbaarheid is middels een track & trace systeem gewaarborgd.

Bracofeed Storage zal zorgdragen voor uw goederen tijdens lossing, in opslag of bij verlading.


Bracofeed Storage is GMP+ FSA gecertificeerd voor de op- en overslag van veevoedergrondstoffen. De dienst op- en overslag van goederen is GMP+ FSA geborgd.

gmp logo

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij laten u graag onze locatie zien om u te overtuigen van onze kwaliteit, service en waarborging van uw voedselveiligheid van uw grondstoffen.